Vi har klart å lage solrike løsninger, har unngått gjenboere og skapt et uterom som er levende. Målet vårt har vært å skape gode rom utendørs og innendørs.

Stein, saks, papir?

Når det kommer til innredning av det som skal være hjemmet ditt i mange år fremover, anbefaler vi en dag ved kjøkkenbordet med grundig vurdering av hva du liker og trives med. Analyser hva det er ved et rom som trigger gleden din. Se, tenk etter og kjenn. Er det på grunn av hvordan lyset faller? Er det strukturen i materialet? Fargen? Noe annet?

Når du vet det, kan du gjenskape det, og dermed følelsen. Da kan du få rom som er slik at hver gang du kommer inn i dem, opplever du den sammen velværen. Tenk hva det gjør med dagen din. Og livet.

Det er innlæring. Men av samme grunn er det også vanskelig å sette fingeren på hva som mangler, når noe mangler. Og på hva som er der, når noe er der. Her var det fint. Men hvorfor?

Valgene dine kommer på toppen av dem arkitekten allerede har gjort. Det er fundamentet som du skal bygge videre på. De valgene du selv får anledning til å gjøre, kalles tilvalg. Det er disse valgene som gir huset det preget du vil det skal ha. Så kommer farger, tekstiler, møbler i tillegg. Og folk.

Kontakt oss